Over www.strokorrel.info


www.strokorrel.info en www.strokorrel.nl zijn onderdeel van agrarisch handelsbedrijf Johan Schuitema BV. Een agrarische groothandel ook toegankelijk voor particulieren. Ruim 35 jaar actief in advisering en verkoop richting akkerbouwers, veehouders, tuinbouwers en hoverniers. Wij weten dus wel waar waar het over hebben! We benaderen onze zakelijke klanten actief met name in Noord- Nederland en leveren onze producten vanuit ons eigen magazijn met een vloeroppervlakte van ruim 2500 m2.

Door groot en rechtstreeks van de fabriek in te kopen kan www.strokorrel.info de producten uit voorraad leveren tegen concurerende prijzen waarvan u direct profiteert! Kwaliteit staat bij ons bovenaan en deze houden dus ook scherp in de gaten! Strokorrels is de ideale bodembedekking voor uw stal. Strokorrels worden gebruikt voor paardenstallen, geitenstallen, ligboxen maar ook als bodembedekker in de plantenteelt. Naast de hoge vochtopname (ruim 10 keer eigen volume en gewicht) zorgen strokorrels er ook voor dat onkruid in bijvoorbeeld plantenborders geen kans krijgen om te groeien.

De productie van onze tarwe strokorrels vindt plaats in een toegelaten land wat betreft stro import (verordening 136/2004 Europese Unie) Dit betekent dat het product streng gecontroleerd wordt op kwaliteit en hygiëne.

Meer productinformatie en prijzen zijn op onze website www.strokorrel.info te vinden.

Voor vragen, opmerkingen of offertes kunt u ons altijd mailen of bellen.   

Graag tot ziens bij strokorrel.info

Met vriendelijke groet,

Team strokorrel.info


GEGEVENS

Strokorrel.info
Zandtangerweg 46
9584 AL Mussel

Tel. 0599-454214

Telefonische bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8.00 uur – 18.00 uur.

email: info@johanschuitema.nl


K.v.K. Groningen nummer: 02312574  

BTW identificatie nummer: NL8172.66.720.B.01                 
Banknummer Rabobank: NL30 RABO 0343 4009 52

Ten name van: Agrarisch handelsbedrijf Schuitema BV