Betaalmethoden

Op de website www.strokorrel.info kunt u bij het afrekenen kiezen uit de volgende betaalmethoden:


iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Overzicht van banken die iDeal accepteren:

ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

Overboeking/bankoverschrijving

U kunt uiteraard ook uw bestelling vooruit betalen door middel van een bankoverschrijving. Zodra het volledige bedrag overgemaakt is, zal uw gekozen product opgestuurd worden.

Ons IBAN/banknummer: NL30 RABO 0343 4009 52
Ten name van: Johan Schuitema BV

Creditcard

Reken eenvoudig af met uw Visa of Mastercard of Maestro creditcard. Betalingen met uw creditcard gebeuren, net als alle andere betalingen, in een beveiligde omgeving. Creditcard betalingen bieden de consument bescherming en zekerheid. 


Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van de diensten van Mollie Betaaldiensten, als Payment service provider. Deze naam ziet u dan ook staan bij het betalen met iDeal, u wordt doorgestuurd naar een aparta webpagina van Mollie Betaaldiensten, alwaar u de betaling kunt afronden zoals u gewend bent. Mollie Betaaldiensten faciliteert de betalingsverwerking voor strokorrel.info